Smile
mydigitalview-web-design-01

Wat is Digital View?

Digital View

Welke digitale trends gaan jouw leven, jouw werk en de toekomst bepalen? Op Digital View delen experts met uiteenlopende achtergronden in korte kennisbites hun visie en ervaring. Zij gaan in op trends, ontwikkelingen en de toekomst van digitale marketing.

Een event waar je op verrassende wijze en in razend tempo inspiratie opdoet wat toepasbaar is in jouw werk én leven. En dat doen we niet zomaar. Digital View is de silent disco onder de seminars, met koptelefoon switch je tussen de sprekers. Er is een DJ en luxe hapjes om de kennis lekker te laten landen.

Digital view heeft twee programma's. Beide programma's staan in het teken van digitale innovatie en transities. In het ene op het gebied van Advertising, Marketing & Media centraal en in het andere voor digitalisering in het vastgoed. De overkoepelende thema's zijn Internet of Things, Big Data, Programmatic Advertising, Privacy, Media & Technology.

img_7427

Wat is Digital Practice?

digital-view-18

Digital Practice

Hoe pas je digital trends toe in je dagelijkse leven en je werk?  Op Digital Practice delen experts know how en vaardigheden hoe zij digitale ontwikkelingen toepassen in de praktijk. Tijdens de Practice krijg je tips & tricks uit inspirerende praktijkcases.

In een kleine interactieve setting bespreken experts van verschillende achtergronden wat de nieuwe mogelijkheden zijn op digitaal vlak. Dat doen we onder het genot van luxe hapjes en drankjes.

Digital Practice is het kleine zusje van Digital View. Er zijn twee programma's over digitalisering, innovatie en transities. Enerzijds op het gebied van Advertising, Media & Marketing en anderzijds van het vastgoed.

Digital View is een initiatief van

  • Dé partner voor local online advertising. Wij helpen bedrijven met meerdere filialen om te groeien.
  • De online specialist die slimme software bouwt voor commercie in de vastgoedsector
  • Campagnes, websites en concepting. Dé marketing afdeling voor vastgoed
  • Adcombi ontwikkelt technologie die alles integreert wat nodig is voor digitale campagnes
  • De gemakkelijkste professionele ontwerptools om zelf online HTML-5 banners te creëren.
  • Hét online aanbodplatform voor betaalbare huizen

Sponsormogelijkheden

logo-icon-white-only-06
Deel Digital View met je vrienden
 

×
Play Time

Embarrassing dad
Smile
×

Wil je op de hoogte worden gehouden van aankomende events?
Vul dan onderstaand jouw e-mailadres in.

×